Over RuSt

Zoekt u RuSt en ruimte om juist die dingen te kunnen doen die u echt leuk vindt? Dan bent u bij Administratiekantoor RuSt aan het goede adres.

Mijn hart ligt bij het ontlasten van particulieren en ondernemers op financieel gebied. Huishoudboekje, boekhouding, belastingaangifte, fiscaal advies. Daarbij heb ik een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan, ik wil graag weten wie u bent. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat u weet wie ik ben. Laat ik mezelf daarom even voorstellen.

Ik ben Stephanie Rutgers uit Gasselternijveen. Puzzelen met cijfers is mijn passie. Evenals zoetigheden bakken en tuinieren, maar dat even terzijde. Velen zien financiële zaken als een noodzakelijk kwaad, maar ik heb er mijn werk van gemaakt. Orde scheppen in cijfers geeft me voldoening. Advies geven ook, vooral als het anderen geld oplevert. En dat komt vaker voor dan je denkt. Mensen laten verrassend veel geld liggen als het gaat om aftrek van hypotheekrente op de eigen woning of investeringsaftrek voor ondernemers. Zonde! denk ik dan.

Graag kom ik bij u langs om nader kennis te maken. Neem eens contact met me op en ik bel of mail zo spoedig mogelijk terug. En neus vooral rond op deze website voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Rutgers