Belasting en administratie

Professionele, persoonlijk dienstverlening voor particulieren en ondernemers.

Administratiekantoor RuSt helpt bij het voeren van een gedegen huishoudboekje/administratie en het indienen van belastingaangiften. Zo heeft u rust en ruimte voor meer relaxte bezigheden. Geen overbodige luxe in de huidige overspannen maatschappij.

Particulieren en ondernemers
Mijn diensten richten zich hoofdzakelijk op particulieren en het Midden en Klein Bedrijf.

Persoonlijke benadering
Al mijn diensten zijn gebaseerd op een persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk wat ú als klant wilt en vooral hoe u het wilt. Vast omlijnde protocollen staan die doelen in de weg. Daarom heb ik ze zoveel mogelijk losgelaten. Administratiekantoor RuSt levert voornamelijk maatwerk. Zit u overdag krap in uw tijd? Dan plannen we 's avonds een overleg. Is uw boekhouding omvangrijk? Laat de ordners maar in de kast staan, ik kom wel bij u. Ik ga sowieso graag naar een klant toe. Door iemand te ontmoeten in zijn/haar persoonlijke leef- of werkomgeving krijg ik een beter beeld van die persoon. Daar kan ik het maatwerk op afstemmen.

Vertrouwde dienstverlening
Administratiekantoren schieten als paddenstoelen uit de grond. Dit komt de kwaliteit niet altijd ten goede. Iedereen mag zich namelijk administrateur en belastingconsulent/adviseur noemen. Het zijn wettelijk gezien geen beschermde beroepen. Da's balen. Hoe weet u nou of u met een hobbyist of een professional te maken heeft? Professionele belastingconsulenten/adviseurs zijn aangesloten bij het Register Belastingadvieurs (RB) Zij waarborgen het kennisniveau van ruim 7500 leden en staan garant voor de voorwaarden en back-up. Meer informatie vindt u hier.

Maak een afspraak
Neem gerust contact met me op. Want wat voor u een tijdrovende of onoverzichtelijke klus is, is samen veel eenvoudiger. En dat voor een schappelijke prijs. U kunt bellen of mailen. Bellen is uiteraard het snelst. Wilt u eerst verder lezen, kijk dan onder het menu Diensten.